Rólunk

A stúdió építése 2021-ben kezdődött a COVID-járvány közepén, a kivitelezés során a karantén, a szakemberhiány és az alapanyagválság folyamatos kihívások elé állított bennünket. Összetartó nagy csapatunk azért dolgozott, hogy a problémák ellenére az alapítvány diákjai számára létrehozzunk egy teret, ami hozzátesz zenei pályán való indulásukhoz, hozzátesz ahhoz, hogy egy  lehetőségekkel teli életút álljon előttük. Nagyon örülünk, hogy ez a különleges belvárosi stúdió lehet a Snétberger Program budapesti bázisa. 

Nagyon köszönjük a támogatóinknak, a Villum Fonden Alapítványnak és az Emberi Erőforrások Minisztériumának, akik nélkül mindez nem jöhetett volna létre. Méltón őrizzük Jens-Joergen Pedersen emlékét, aki a stúdiót Snétberger Ferenccel közösen megálmodta és megvalósulását a Villum Fonden Alapítvány támogatása által segítette. Köszönjük!

Az alapítvány

Az Alapítvány 2011 óta segíti a kiemelkedően tehetséges, hátrányos helyzetű fiatalok zenei képzését és tehetséggondozását Magyarországon. A professzionális stúdióval és próbateremmel felszerelt közösségi tér a Snétberger Programban résztvevő fiatalok magasabb szintű zenei oktatásának színtere. Célunk, hogy diákjaink elismert művészek mesterkurzusain, workshopjain vehessenek részt, próbálhassanak, professzionális felvételeket készíthessenek, ezzel támogatva továbbtanulásukat, szakmai kiteljesedésüket, karrierjüket a hazai és nemzetközi zenei pályán.

Próba, felvétel, bérlés

A Snétberger Stúdió működését és tevékenységeit szabad kapacitásaink bérbeadásából finanszírozzuk. Ha igényes, professzionális környezetet keresel és szeretnél egy jó ügyet támogatni, örömmel várjuk megkeresésedet! Kérjük, látogass el a kapcsolat oldalunkra a további információkért.